/* Social media openen in nieuw scherm */
085 – 73 78 427 info@omop.nl

OMOP.nl is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk softwarepakket, zonder onnodige poespas. Met OMOP.nl heb je een goed financieel overzicht, waarbij je direct ziet hoeveel budget je nog over hebt.

We hebben ook naar andere pakketten gekeken, maar OMOP.nl sprong er voor ons uit. De andere pakketten zijn veel te ingewikkeld en omslachtig. OMOP.nl heeft maar een paar knoppen waar ik alles mee kan. Ik heb niets aan functies waar ik niks mee doe, daardoor wordt de kans op fouten alleen maar groter.

Daarnaast is het prettig dat je samen met de aannemer in het pakket kunt werken. Dat is heel makkelijk. Het is overzichtelijk en als ik de status van een project wil weten log ik gewoon even in.

Ook handig is de functie waarmee je deelopdrachten kunt in- en uitklappen. Zo hoef ik niet de hele deelopdracht lijst door om te zien welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Als ik de deelopdracht inklap kan ik zien of er nog rare dingen in zitten. Zo heb ik in een oogopslag een duidelijk overzicht.’

Tom Bolder

Senior medewerker beheer buiten, 1Stroom