/* Social media openen in nieuw scherm */
085 – 73 78 427 info@omop.nl

Advies bij projecten

Het aanmaken van een eerste project kan soms best spannend zijn. Doe ik alles goed, ben ik niets vergeten of is dit de juiste manier? Vragen die je misschien wilt stellen aan een van onze adviseurs. Dat kan natuurlijk door een mail te sturen of even te bellen met de helpdesk.

Maar soms is het wenselijk om even met een van onze adviseurs op locatie te sparren of wil je begeleiding tijdens de implementatie van een project. Onze adviseurs komen graag bij je langs.

De kosten voor een advies- of implementatietraject bedragen
€ 450,- per dagdeel exclusief BTW.

Introductie training

Efficiënte omgaan met nieuwe software vergt enige leertijd. Natuurlijk kun je de gebruikershandleiding doorlezen, maar soms is het wenselijk om even op weg geholpen te worden met een training.

Tijdens de introductie training bij jou op kantoor laten we in ongeveer twee uur zien hoe je voor RAW-raamovereenkomsten met OMOP.NL een project aanmaakt, je deelopdrachten samenstelt en hoe je deze vervolgens moet administreren.

Kosten voor deze training bedragen € 115,- per persoon exclusief BTW en met een minimale deelname van vijf personen. 

Kennissessie RAW-raamovereenkomsten

Wil je meer kennis van RAW-raamovereenkomsten? Dan is deze kennissessie wellicht iets voor jou?

Tijdens deze kennissessie leggen we onder andere uit wat raamovereenkomsten zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken. We vertellen wat de verschillen zijn tussen een raamovereenkomst en een gewoon bestek, waarop je moet letten bij het opstellen, de aanbesteding en de uitvoering van raamovereenkomsten. Maar ook de kenmerken, risico’s en aandachtspunten van RAW-raamovereenkomsten komen uitgebreid aan bod met duidelijke praktijkvoorbeelden.

Een kennissessie op locatie bedraagt € 115,- per persoon exclusief BTW en met een minimale deelname van vijf personen.

Opstellen RAW-raamovereenkomsten

Naast onze kennis van OMOP.NL hebben wij als adviseurs in de openbare ruimte juist ook heel veel kennis en ervaring met het opstellen en begeleiden van RAW-raamovereenkomsten.

Wil je een RAW-raamovereenkomst laten controleren of wil je er juist een laten opstellen? Dit kan op basis van een offerte vooraf of op basis van werkelijk bestede tijd achteraf. Aan jou de keuze!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel gerust met de helpdesk en onze adviseurs vertellen je er graag meer over.